ASSESSORIA VIA JULIA va ser fundada l'any 1.963. Especialitzada en els seus primers anys en Administració de Finques en Règim de Comunitat de Propietaris, així com l'Administració d'arrendaments, Venda de pisos, locals, terrenys, traspàs de negocis etc.

En 1978, l'empresa va ser adquirida pel seu actual titular Joaquim Rodríguez i Gàlvez. En aquell any, època de canvis socials, polítics i econòmics, recollint l'esperit i la demanda social, apostem per ampliar els nostres serveis amb la creació de sis amplis departaments: jurídic, fiscal, comptable, laboral, immobiliària i assegurances.

Sent una empresa de caràcter familiar, on l'atenció personalitzada als nostres clients i amics és el nostre principal lema, en l'actualitat, el despatx està integrat per personal humà altament qualificat, entre els quals es troben Advocats, Graduats Socials, Agent de la Propietat Immobiliària, Administradors de Finques, Tècnics Tributari-Fiscal, Agents d'Assegurances, formant un equip multifuncional, sense deixar de banda una extensa xarxa de col·laboradors, professionals, a tot l'estat espanyol, el que permet donar un servei eficaç no només a Catalunya, sinó a tot el territori.

ASSESSORIA VIA JULIA S.L. assessora empreses i particulars, oferint un servei global, en tots els àmbits.

El nostre principal objectiu és donar un servei de màxima qualitat i honestedat, combinant experiència i professionalitat amb rigor, el que es tradueix en un exquisit tracte personalitzat als nostres clients i amics, sent aquests el nostre principal aval. Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona


Via Júlia 46 08016 Barcelona


Sol·liciti Pressupost


Horari


    Dilluns a Dijous:
  • Matí de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Divendres:
  • Matí de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacte

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Més informació.