Gestions Notarials
gestiones notariales

Durant la vida de les persones i de les empreses, són moltes les ocasions, en què tenim la necessitat d'acudir a un notari. En aquest moment precisarà de la funció notarial, igual d'important és l'assessorament previ, preparació de la documentació i gestió, els quals han de ser tractats amb el màxim de professionalitat.

 • ¿Voleu adquirir un habitatge, freqüentment amb préstec hipotecari?
 • ¿Es va a casar i li agradaria informar-se de quin és el règim de béns en el matrimoni?
 • ¿Ha demanat un préstec personal?
 • ¿S'ha posat d'acord amb altres amics i va a emprendre amb ells un negoci creant una societat?
 • ¿Ha de signar un document en una altra ciutat i no pot desplaçar-se?
 • ¿Hi ha goteres a casa seva i vol reclamar les despeses a la companyia d'assegurances?

En aquests i en altres centenars de casos, precisarà dels serveis d'un bon assessor i d'un Notari.

Els morts i les consegüents herències són també un dels camps típics d'actuació notarial. Des del testament, pel que un determina qui vol que sigui el seu hereu i que té una variadíssima casuística (drets del cònjuge, dels fills, diferències entre ells, manera d'enfocar situacions difícils, com minusvalideses, desavinences, precaucions perquè no pugui passar el que no es vol, per assegurar la subsistència de determinada persona, etc.) fins a la forma de distribuir l'herència quan la mort ja s'ha produït, successions intestades, llegats.

Assessoria Via Júlia pot ajudar en totes aquestes qüestions i moltes més que van a desembocar finalment en un document notarial, i que aquesta ajuda és anterior, simultània i posterior, i també àmplia.

Si vosté. ens expressa la seva intenció de fer l'escriptura d'un pis que ha comprat o venut , atorgar un poder , fer testament , constituir una societat, celebrar capitulacions matrimonials (el contracte sobre els béns en el matrimoni) o qualsevol cosa de tipus jurídic relacionada amb la contractació privada civil o mercantil, amb la vida familiar o amb les successions per causa de mort, Assessoria Via Júlia estudiarà el seu cas i li va aconsellar sobre la forma més convenient de tractar-lo, indicant-li els avantatges i inconvenients de cada opció, així com el seu cost, incloent el dels impostos que, si escau, haurà de pagar.

Si, degudament informat / a, decideix dur a terme el que tenia pensat, prepararem tots el necessari perquè finalment es redacti el document en la forma apropiada i ajustant-lo a la legislació vigent, i finalment es ferm davant notari. Aquest ho autoritzarà amb totes les formalitats necessàries, i li lliurarà una còpia autèntica perquè li serveixi de títol indiscutible en qualsevol lloc que li presenti.

Sàpiga que els honoraris notarials estan establerts pel Govern mitjançant un Reial Decret que aprova el Aranzel notarial, per la qual cosa l'import serà el mateix en qualsevol Notaria d'Espanya a la qual un. es dirigeixi.

Sol·liciti Pressupost


Horari


  Dilluns a Dijous:
 • Matí de 09:00 a 14:00h
 • Tardes de 16:00 a 19:30h
 • Divendres:
 • Matí de 09:00 a 15:00h
 • Tardes de 16:00 a 19:00h
 • Calendario

Contacte

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Més informació.