Serveis Inmobiliaris

Voleu vendre?

Els membres de Assessoria VIA JÚLIA, amb més de 45 anys en el sector, són Agents de la Propietat Immobiliària (API) i Administradors de Finques, en ambdues titulacions Col·legiats i Exercents, de manera que això atorga la màxima professionalitat i les millors garanties.


logoscolegios

És de gran importància que el propietari sigui coneixedor que des del passat 13 de abril de 2008, va entrar en vigor la "Llei 18/2007, de 28 de desembre del Dret a l'Habitatge" publicada al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya DOGC núm. 5044 - 09/01/2008. , On, en els seus articles 53,54 i 55 estableix que NOMÉS els Agents de la Propietat Immobiliària (API) i els Administradors de Finques Col·legiats, són els ÚNCOS legalment autoritzats per a la mediació immobiliària.

Assessoria VIA JÚLIA realitza una Gestió Integral a la venda. Des de la valoració-taxació real, fins a la signatura de la compravenda davant notari, passant per la publicitat en tots els mitjans, l'assessorament jurídic i fiscal, i tot el necessari per a la bona gestió de venda del seu immoble.

Disposem de servei propi de gestions de notaria.

Invertim en PUBLICITAT per al seu immoble, en tots els mitjans legalment establerts, des premsa escrita fins a portals immobiliaris de primeres categories (Fotocasa, habitaclia, IDEALISTA, APIONLINE...), passant per premsa escrita en diaris locals i nacionals com ara "EL PERIÓDICO de Catalunya o" LÍNIA "a Barcelona. Aquestes i moltes altres gestions més, fan que sigui més factible la venda o lloguer del seu immoble.

A més cooperem estretament amb professionals degudament registrats com "Agents Immobiliaris Registrats pel Departament d'Habitatge de la Generalitat de Catalunya" de la zona on es trobi el seu immoble per així aconseguir més clients potencials per a la venda del seu immoble. Tot això a través de la l'Associació Professional recentment creada anomenada "MLS BARCELONA NORD"

mlsbcnnord

 

Confiï la venda del seu immoble a un professional

Voleu que un professional API es posi en contacte per a la venda del seu immoble?

Sol·liciti Pressupost


Horari


    Dilluns a Dijous:
  • Matí de 09:00 a 14:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:30h
  • Divendres:
  • Matí de 09:00 a 15:00h
  • Tardes de 16:00 a 19:00h
  • Calendario

Contacte

  Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.
  93 350 64 00
  Via Júlia 61 Bj 08042 Barcelona (Principal)
  93 521 06 40
  Via Júlia 46 08016 Barcelona

Viajulia.com utilitza cookies per millorar l'experiència dels usuaris. Si estàs navegant pel nostre lloc considerem que les acceptes. Més informació.